Home Arbeidsmediation Stress, burn-out en re-integratiecoaching Coaching Contact

Coaching

Resultaatgerichte coaching, individuele hulp bij het oplossen van persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken

Regelmatig komt het voor dat mensen ‘even vastlopen’. De oorzaak is niet altijd helder, het kan puur zakelijk of privé zijn, maar ook een combinatie van beide. Soms is er al van alles ingezet en geprobeerd, maar je blijft terugvallen in oud gedrag, in je bekende valkuilen stappen of gewoonweg niet verder komen. Een ziekmelding ligt op de loer of is inmiddels al ingetreden.

Het aanleren van vaardigheden helpt dan niet, want de oorzaak ligt eerder in onderliggende gevoelens, gedachten en patronen. Als coach help ik je inzoomen op de oorzaak van het gedrag omdat daar de sleutel tot structurele verandering ligt. Vanuit bewustwording van je eigenwaarde en eigen wijze, je eigen kracht en identiteit werken we samen aan doelgericht gedrag en vaardigheden. Dat heeft namelijk wel structureel effect.

De essentie van coaching is het vrijmaken van je potentieel. Coaching vergroot je zelfinzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en het geloof in jezelf. Samen met jou werken we toekomstgericht aan jouw ontwikkeling, verandering of verbetering.

In mijn coachingspraktijk bied ik individuele begeleiding bij het oplossen van persoonlijke en werkgerelateerde vraagstukken. Met ruim 30 jaar ervaring als projectmanager in het bedrijfsleven heb ik brede kennis op het gebied van werk- en bedrijfsgerelateerde thema’s. Ik coach met kennis van de praktijk en mijn aanpak is pragmatisch en resultaatgericht. Mijn professionaliteit en kwaliteit als coach zijn objectief getoetst en gewaarborgd door mijn NOBCO/EMCC certificering op Practitioner niveau.

Een coachingstraject is een individueel programma dat bestaat uit een intakegesprek en een aantal sessies, meestal zo’n 5 tot 8. Tijdens het intakegesprek maken we je hulpvraag en doelstellingen helder en bespreken we de werkwijze die bij jou en jouw hulpvraag past. Desgewenst kunnen we een online tool inzetten om de vorderingen van je doelstellingen meetbaar te maken en te monitoren.

Coaching in het Engels is ook mogelijk.